Drayton Manor opent Winston Ride

Drayton Manor LogoOp vrijdag 29 juli heeft het Engelse attractiepark Drayton Manor een nieuwe attractie feestelijk geopend: Winston’s Whistle-Stop Tour. Deze monorail staat in het gedeelte ‘Thomas Land’ van het park. Bij de opening waren diverse bekenden zoals Mark Moraghan, Alison Hammond en model Danielle O’Hara aanwezig. Zij hebben de nieuwe attractie direct uitgeprobeerd. De nieuwe attractie heeft Drayton Manor 750,000 pond gekost en gedenkt als het ware het vijfjarig bestaan van Thomas Land. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de gethematiseerde Winston wagentjes om vervolgens te genieten van het uitzicht over het attractiepark. Bij mooi weer wordt de overkapping van de wagentjes gehaald zodat het panorama nog beter tot zijn recht komt.

Colin Bryan, CEO van Drayton Manor vertelt: ‘Het is een grote eer voor Drayton Manor en haar Thomas Land om deze nieuwe attractie te introduceren. Het is de ultieme manier om het vijfjarig bestaan van Thomas Land te gedenken. Thomas en zijn vriendjes veroverden de afgelopen zes deccenia het hart van zowel jong als oud, en we vinden het fantastisch dat wij daar als park aan kunnen bijdragen. Iedereen heeft een geweldige dag beleefd bij de opening van de attractie. We kijken er als park erg naar uit om mensen te zien genieten van deze nieuwe attractie!’