Kom knutselen tijdens de BOTI knutselmiddag in Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn logoAanstaande zondag organiseert speelgoeduitgever Big On Toys Innovation (BOTI) een knutselmiddag in Avonturenpark Hellendoorn. Tijdens deze middag kunnen kinderen het creatieve speelgoed van BOTI gratis uitproberen. Met Blingles kunnen ze sprankelende juweelpatronen ontwerpen en creëren om hun spulletjes mee te versieren. Of wat te denken van prachtige 3D creaties die ze met de gekleurde balletjes van Beados Mineez kunnen maken? Voor kinderen die maar geen genoeg van knutselen krijgen, zijn er kleurplaten en doevellen van de schattige puppies van Soft Spots. Na afloop ontvangt ieder kind een leuk presentje!

Kinderen kunnen op zondag 30 juni in Eethuis de Berghoeve in Avonturenpark Hellendoorn, van 12.00 uur tot 16.00 uur hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten gaan. Speelgoedfabrikant Big On Toys Innovation organiseert deze middag een unieke en GRATIS demonstratiedag voor creatieve meiden en jongens. De mooie producten bieden voor ieder wat wils en al spelend ontdekken kinderen hoeveel mogelijkheden het speelgoed biedt om hun creativiteit verder te ontwikkelen. Alle creaties die ze deze dag maken, mogen ze ook gratis mee naar huis nemen. De producten van BOTI zijn nog maar net verkrijgbaar in de winkel, dus thuis en op school maken ze helemaal de blits! Producten die de kinderen kunnen uittesten zijn: Blingles, Beados Mineez en Soft Spots. Alle kinderen die deze middag komen knutselen, ontvangen na afloop een superleuk presentje. Aanmelden voor deze middag is niet nodig. De middag is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.