Drayton Manor presenteert Winston’s Whistle Stop Tour

Drayton Manor LogoHet Engelse attractiepark Drayton Manor heeft haar nieuwe attractie, Winston’s Whistle Stop Tour, uit de doeken gedaan. De attractie komt in het themagebied Thomas Land en wordt gethematiseerd rond het treintje Winston, die een belangrijke rol heeft in de TV-serie van Thomas Land. De attractie wordt een rondrit attractie die bezoekers door het gehele themagebied gaat brengen.

De attractie kost bijna 900.000 euro en zal op vrijdag 19 juli feestelijk worden geopend. De attractie neemt bezoekers mee op een reis door Thomas Land, waarbij onderweg stil zal worden gestaan bij allerlei andere belangrijke punten in Thomas Land. De attractie wordt geleverd door Zamperla. Colin Bryan, directeur van het attractiepark is in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst.  Zoals hij zelf zegt: ‘We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze bezoekers iets nieuws aan te bieden. Het is dan ook geweldig om bezoekers een nieuw karakter in het populaire Thomas Land te kunnen bieden. Het is een mooi moment om Winston’s Whistle Stop Tour toe te kunnen voegen aan het groeiende Thomas Land. De attractie garandeert plezier voor de hele familie!’

Drayton Manor is een attractiepark gevestigd in het Engelse Staffordshire, een kleine stad nabij Birmingham. Het attractiepark is geopend sinds 1950 en heeft meer dan 40 attracties, waaronder vier achtbanen. Het is het grootste zelfstandige attractiepark van het Verenigd Koninkrijk en ontvangt meer dan 1,2 miljoen bezoekers per jaar.

Winston is set to arrive in Thomas Land this July