In juli en augustus veel entertainment in Duinrell

duinrell_logoVakantie- en attractiepark Duinrell biedt de vakantiegasten en attractieparkbezoekers in de maanden juli en augustus een scala aan extra entertainment aan. Duinrell stelde voor het Zomertheater een bijzonder programma samen, met twee voorstellingen die op een goed doel zijn gericht als toegevoegde waarde.

Onlangs kreeg het Zomertheater een andere indeling. Vanuit het grote podium is er een passerelle naar een kleiner podium gebouwd waardoor het publiek de shows op een bijzondere wijze beleeft en er directer bij wordt betrokken

Het programma

Zaterdag 6 juli – 16.00 uur         Alfred J. Kwak – ‘Vader’; muziektheateravontuur voor de hele familie van 75 minuten in het Zomertheater

…Spetter pieter pater
lekker in het water
ga maar vast naar huis

ik kom een druppel later…

De wereldberoemde eend is al meer dan dertig jaar oud en nog steeds over hele wereld enorm populair. Geestelijk vader Herman van Veen schreef en regisseerde dit spannende nieuwe muzikale avontuur, waarin Alfred misschien wel voor het grootste raadsel van zijn leven komt te staan…

Dit muziektheateravontuur voor de hele familie wordt uitgevoerd door een gezelschap van jonge talentvolle podiumkunstenaars, de kleinkunstenaar Max Douw en Senna Gourdou, Mark Haayema,

Milan Sekeris,  Faizah Grootens en Barbara de Wit en een heuse band o.l.v. Marnix Dorrestein.

Zondag 7 juli                            Eerste Hitz voor Kidz Familiedag

13.00 u, 14,30 u, 16.00 u.          Hitz voor Kidz theatershow ‘the battle’ in het Zomertheater

Naast het bijwonen van de Hitz voor Kidz theatershow ‘the battle’ kunnen kinderen zich vermaken rond het theater waar een diversiteit aan activiteiten wordt georganiseerd.

In het Zomertheater van Duinrell geven Ernst & Bobbie, Lisa, Amy & Shelly, Manouk Pheifer en Junior Songfestival deelnemer Alessandro acte de présence. Naast de attracties van Duinrell, waar iedereen gebruik van mag maken, is er ook veel te doen rond het theater zoals schminken, spelletjes, knutselen.  Stichting RUR evenementen organiseert sport- en muziekevenementen (onder andere Hitz voor Kidz) met als doelstelling kinderen door middel van een positieve ervaring meer begrip voor elkaar te laten hebben.

De gegenereerde inkomsten komen ten goede aan het Prinses Beatrix Spierfonds en in het bijzonder voor onderzoek naar spierziektes. Onderzoek is van belang zodat er medicijnen gemaakt kunnen worden die levensverlengend kunnen zijn voor mensen met een spierziekte. De substantiële opbrengst van de Hitz voor Kidz Familiedag op Duinrell gaat daar ook naartoe.

 

13 juli tot en met 25 augustus

13.00 u, 14.30 u, 16.00 u           Summer Parade in het Zomertheater

Dagelijks tonen negen professionele artiesten, die behalve over geweldige danskwaliteiten, ook over acrobatische vaardigheden beschikken, hun bijzondere talent in de shows.

Het publiek wordt buiten begroet door een aantal van de professionals, eenmaal binnen maakt het kennis met de overige medewerkers van de Summer Parade. In de show zijn er hoofdrollen voor onder anderen een bijzondere ballerina, een luchtacrobate, een magische Russische dame en jongleur David Severins, wiens veelzijdige kunsten als rode draad door het programma lopen. Muziek en dans vormen de basis van de show en men kan dan ook opzwepende productienummers verwachten op bij voorbeeld Pirates of the Caribbean.De productie van de show is zoals gebruikelijk in handen van Rocket Events (Sylvia v.d. Akker). Total Audio Support verzorgt dit jaar de techniek voor de show.

Het hele seizoen – dagelijks

Ieder uur van 11.00 u tot 16.00 u De Kwakus Kwebbelshow in Rick’s Avonturen Burcht

Ieder uur van 10.30 u tot 16.30 u Play Kwek Show in Wonderland

Naast de Summer Parade zijn deze shows een aanrader. Evenals de dagelijkse Meet & Greet met Lelie en Rick de Kikker om 14.45 uur op de winkelpromenade waar iedereen met hen op de foto kan.

Tijdens het hoogseizoen organiseert het entertainmentteam in en rond Duinrell Plaza veel activiteiten voor de vakantiegasten.

Wekelijks worden er musicals opgevoerd, zoals de evenals vorig jaar succesvolle musicals Dirty Dancing en Mama Mia!. Nieuw dit seizoen is de musical Annie. Kinderen, die op Duinrell verblijven, kunnen samen met het Entertainmentteam oefenen en maken dan een kans om geselecteerd te worden om in de musical Annie mee te spelen. Het oefenen met de kinderen maakt deel uit van het entertainmentprogramma.

Het entertainmentteam organiseert in en vanuit Rick’s Kids Club activiteiten als knutselen, Piratenjacht, Kids Karaoke, sporttoernooien, Kinderbingo, Spookdag naast de populaire Spooknacht en nog diverse andere.