PortAventura breidt waterpark uit

PortaventuraHet Spaanse attractiepark PortAventura heeft haar waterpark met ruim 14.000 vierkante meter vergroot. De uitbreiding werd afgelopen week groots geopend. Costa Caribe Aqauatic Park, zoals het waterpark heet, heeft een flink aantal nieuwe glijbanen en zwembaden erbij gekregen. Waaronder de glijbaan King Khajuna, de hoogste vrije val glijbaan in Europa.

Met de uitbreiding is het grondoppervlak van het Caribe Aqauatic Park uitgebreid naar 50.000 vierkante meter. Met de uitbreiding is een bedrag van ruim tien miljoen euro gemoeid.Onder de attracties is Sésamo Beach, een groot speelschip waarin alle figuren uit Sesamstraat vertegenwoordigd zijn. Naast de nieuwe glijbanen heeft het park ook aandacht besteed aan de thematisering. Zo heeft het geheel een Caribisch tintje gekregen.