Six Flags leidt verlies

SixFlagsLogo (Kopiëren)In het eerste kwartaal van 2013 heeft themaparkketen Six Flags een verlies van 62.500.000 dollar geleden. Het is normaal dat er de eerste drie maanden van het jaar weinig bezoekers in de Six Flags parken komen omdat veel parken pas in de lente hun deuren openen. In totaal hebben 1,8 miljoen mensen tussen januari en april Six Flags parken bezocht. Dat zijn 525.000 bezoekers meer dan vorig jaar rond dezelfde tijd. De omzet groeide met 32% ten opzichte van de eerste drie maanden in 2012.

De Six Flags keten telt twaalf attractieparken in heel Noord-Amerika en Mexico, samen met een aantal bijbehorende waterparken. In 2010 werd de keten failliet verklaard maar er is inmiddels een doorstart gemaakt met een nieuw managementteam en een nieuwe raad van bestuur.