Kentucky Kingdom krijgt meer tijd

Logo Kentucky KingdomHet Amerikaanse attractiepark Kentucky Kingdom krijgt meer tijd om voldoende investeerders voor de heropening van het attractiepark te krijgen. Het park krijgt van de Kentucky State Fair Board 60 dagen langer de tijd om investeerders te vinden voor de heropening in 2014. Voormalig directeur van Kentucky Kingdom, Ed Hart werkt samen met een groep mensen aan de heropening, en was opzoek naar een aantal investeerders, om de bestaande attracties op te knappen en nieuwe te kunnen bouwen.

Oorspronkelijk diende het geld vandaag binnen te zijn, maar door het uitstel hoeft Ed Hart de investeerders pas over twee maanden te presenteren. De Kentucky State Fair Board en Ed Hart laten weten dat van uitstel geen afstel gaat komen en dat de heropening in mei 2014 niet in gevaar komt. Als alles goed blijft gaan, zal het attractiepark op 24 mei 2014 weer heropenen. Ruim vier jaar nadat Six Flags het attractiepark begin 2010 sloot. De plannen van Hart gaan onder andere uit van een verdubbeling van de oppervlakte van het waterpark, en een aantal nieuwe attracties in het attractiepark.