Six Flags New England introduceert weergarantiesysteem

Six_Flags_New_England_logoVan slecht weer wordt niemand blij, en outdoor attractieparken al helemaal niet. Daarom komt Six Flags New England dit seizoen met een nieuwe uitvinding op de proppen: het ‘weather guarantee system’, oftewel het weergarantiesysteem. Dit programma zal worden aangeboden wanneer de vijftien hoofdattracties van het park tenminste een uur gesloten zijn vanwege de slechte weersomstandigheden.

Wanneer dit het geval is zullen de bezoekers een gratis entreebewijs ontvangen. Met dit entreebewijs kan de bezoeker het attractiepark binnen een jaar opnieuw bezoeken. Sinds 13 april is in Six Flags New England het systeem begonnen aan de testfase, zodat men kan observeren of het concept goed in de praktijk werkt. Na één seizoen wordt bekeken of het concept ook daadwerkelijk succesvol blijkt te zijn. Wanneer dit het geval is, zal Six Flags het weergarantiesysteem ook in achttien andere parken introduceren.