Dollywood plaatst mogelijk nieuwe achtbaan in 2014

dollywood_logo_UCNHet Amerikaanse attractiepark Dollywood zou volgens Screamscape.com vergevorderde plannen hebben om in 2014 een nieuwe achtbaan te openen. Lang deden geruchten de ronde dat Dollywood ging kiezen voor een gelanceerde achtbaan van Mack Rides, maar volgens Screamscape is dit niet meer aan de orde.

Wat voor achtbaan er dan wel gaat komen is onbekend. Mochten de plannen doorgaan dan zullen we daar ongetwijfeld in de komende maanden meer van gaan horen. Dollywood is een attractiepark in Pigeon Forge, in de Amerikaanse staat Tennessee. Het attractiepark bezit 27 attracties waaronder zes achtbanen. Het attractiepark is eigendom van de Amerikaanse entertainer Dolly Parton.

2 thoughts on “Dollywood plaatst mogelijk nieuwe achtbaan in 2014

  1. ff offtopic hoor…maar zijn jullie niet bij toverland geweest deze week>?

    1. Nee, hoewel wij op de perslijst staan, hebben wij hiervoor helaas geen uitnodiging voor ontvangen. Daarnaast is Toverland voor iedereen van ons team ver rijden, dus dat is helaas niet heel makkelijk.

Comments are closed.