Drayton Manor opent Winston Ride deze zomer

Drayton Manor LogoHet Engelse attractiepark Drayton Manor zou volgens Themeparks-uk.com deze zomer de attractie Winston Ride openen. Drayton Manor gaf dit jaar al meermaals aan deze zomer een nieuwe attractie te openen, ter gelegenheid van de 5e verjaardag van Thomas Land. De attractie wordt volgens de website een monorail-achtige attractie, die bezoekers een rondrit gaat geven over het gehele Thomas Land.

Thomas Land bestaat sinds 2008 en herbergt twaalf gethematiseerde attracties waaronder een Gerstlauer juniorachtbaan. Naast diverse attracties buiten, heeft het themagebied ook diverse attracties binnen, en biedt daarnaast plaats aan een souvenirshop met diverse merchandise en een restaurant.

Drayton Manor is een attractiepark gevestigd in het Engelse Staffordshire, een kleine stad nabij Birmingham. Het attractiepark is geopend sinds 1950 en heeft meer dan 40 attracties, waaronder vier achtbanen. Het is het grootste zelfstandige attractiepark van het Verenigd Koninkrijk en ontvangt meer dan 1,2 miljoen bezoekers per jaar.