It’s circus time bij Gardaland

Gardaland 2013 - Madagascar Live! Its' Circus Time (3)28 maart is een nieuwe liveshow genaamd ‘Madagascar Live! It’s circus time’ begonnen bij het grootste attractiepark van Italië: Gardaland. De karakters uit de film Madagascar 3 van DreamWorks vervullen de hoofdrollen in deze show. Gardaland en DreamWorks hebben hun krachten gebundeld om samen deze unieke show op te zetten. De liveshow is gebaseerd op de film Madagascar 3, een film waarin de hoofdrolspelers zijn beland in Europa. Ze proberen te voorkomen dat ze gevangen worden genomen door Franse agente Dubois van de dierenbescherming. Tevens ontmoeten ze een reizend circus wat volledig gerund word door dieren. De hoofdrolspelers besluiten om uiteindelijk mee te reizen met het circus en dat is het begin van hun Europese toer. Het hele seizoen van 2013 strijkt het reizende circus als het ware neer in Gardaland om het hun optreden jong en oud te vermaken.

Deze nieuwe show zal plaatsvinden in een circustent, waar ongeveer 1100 mensen kunnen plaatsnemen. De show begint al vanaf het moment dat de gasten de circustent binnengaan. Dubois’ officieren doorzoeken het publiek op verdachte kenmerken. Wanneer de lichten doven begint de show met een optreden van de Madagascar-bende, vergezeld door dansers en acrobaten. Samen wordt er gezongen, gedanst en worden er spectaculaire stunts uitgevoerd. Dit in combinatie met kleurrijke outfits en een uitzonderlijke choreografie, maken de show tot een waar succes voor jong en oud.

Gardaland 2013 - Madagascar Live! Its' Circus Time (2)