Bellewaerde Park zondag 7 april uitverkocht

20130407 - Bellewaerde Park - uitverkocht LRNu zondag,7 april 2013, is Bellewaerde Park volledig uitverkocht. We raden daarom iedereen aan om het park vanaf woensdag 10 april te bezoeken. Komende zondag is Bellewaerde Park exclusief geopend voor Belgacom, dat het volledige park heeft afgehuurd om er zijn klanten en familie een leuke pretparkdag aan te bieden.

Mensen die deze zondag een dagje Bellewaerde Park hadden gepland, verwelkomen wij graag vanaf woensdag 10 april.

Nieuwe attractie, Huracan, open sinds 30 maart
Sinds 30 maart kunnen de bezoekers HURACAN, de nieuwste familiecoaster van Bellewaerde Park ontdekken. Huracan is de God van wind, storm en vuur die werd opgesloten in een Mayaanse tempel. De bezoekers krijgen de kans om deze mythologische Maya god te bezoeken samen met een tweehoofdige slang. De investering voor de nieuwe attractie is de grootste sinds 1999 en bedraagt vier miljoen euro.