Heide Park presenteert nieuwe Madagaskar show

HEIDE PARK Generic Logo Outline AWOp 23 maart begint het Duitse attractiepark Heide Park met een nieuwe show ‘’Madagascar LIVE! – It’s Circus Time’’, de nieuwe show is gemaakt rondom de DreamWorks animatiefilms van Madagaskar.

Madagascar LIVE! – It’s Circus Time is volgens het attractiepark een show voor de hele familie, en zal dagelijks in het attractiepark te zien zijn. De populaire figuren uit Madagaskar zullen tijdens de show in het circus allerlei capriolen uithalen. De show zit vol spektakel en illusies.

02b_Logo_Madagascar_LIVE_De show gaat volgt daarnaast het verhaal van de Madagaskar figuren die na hun aankomst in Europa terug willen keren naar de dierentuin van New York. Op hun reis worden Alex de Leeuw, de bekende pinguïns en de rest van hun vrienden geconfronteerd met een reizend circus en besluiten zij zich hierbij aan te sluiten.

Heide Park is een attractiepark in het Noord-Duitse Soltau en bezit 40 attracties waarvan acht achtbanen. De laatste achtbaan is ‘Krake’ een Bolliger & Mabillard Diving Machine die in 2011 haar deuren opende. Het park bestaat al sinds 1978 en is eigendom van Merlin Entertainments. Dit bedrijf heeft ook de bekende Legoland Parken in bezit, en is daarnaast eigenaar van de Engelse attractiepark Alton Towers en Thorpe Park.

02_Resort_Key_Visual_2013