Iron Rattler begint vorm te krijgen

Six-Flags-Fiesta-Texas-logoDe verbouwing van de achtbaan Iron Rattler begint vorm te krijgen. De achtbaan van Six Flags Fiesta Texas wordt momenteel onder handen genomen door Rocky Mountain Construction, die van de houten achtbaan een hybride achtbaan gaan maken, waarvan de toplaag van ijzer zal worden gemaakt. De ondersteuningen blijven van hout. Daarnaast bouwt het bedrijf een inversie in de achtbaan en worden diverse bochten schever gemaakt, en zal de achtbaan een stuk hoger worden.

Vandaag meldde het attractiepark dat de nieuwe barrel roll-inversie klaar was, en plaatste hiervan een foto op Facebook.

Zero G roll

De Iron Rattler wordt net als de New Texas Giant in Six Flags Over Texas veranderd in een hybride achtbaan. Hierbij blijft de constructie van de baan van hout, maar de baan zelf wordt van ijzer. Hiermee zou de baan een stuk soepeler moeten gaan lopen.  De achtbaan wordt daarnaast verhoogd naar 51 meter, waarbij de achtbaantrein snelheden van 112 kilometer per uur zal gaan halen. De hele verbouwing wordt uitgevoerd door Rocky Mountain Construction.