Nieuwe Madagascar show voor Busch Gardens Tampa en SeaWorld San Diego

MadagascarLiveDe Amerikaanse attractieparken Busch Gardens Tampa en SeaWorld San Diego starten vanaf deze zomer een Madagascar Show. De show met als officiële titel “Madagascar Live! Operation Vacation,” is een live-musical die zo’n 20 minuten duurt. De show volgt de karakters Alex the Lion, Gloria the Hippo, King Julien, Mort en de pinguïns tijdens een avontuurlijke vakantie. Naast deze figuren zal er ook een liveband meespelen. Hiernaast zijn er meet en greets met de acteurs en zal er merchandise van de show te koop zijn.

SeaWorld Parks & Entertainment (waar ook Busch Gardens Tampa onder valt) heeft de mogelijkheid om in nog meer van haar parken de show op te gaan voeren, maar houdt het voorlopig bij SeaWorld San Diego en Busch Gardens Tampa. Dit omdat het bedrijf eerst wil kijken hoe de show het in deze twee parken doet.

De show gaat op 18 mei in première in Busch Gardens Tampa. Een kleine maand later volgt SeaWorld San Diego met de première op 15 juni. Busch Gardens Tampa heeft voor de show haar Stanleyville Theater flink onder handen genomen. Zo is het gebouw overdekt, zijn er airco’s aangebracht

SeaWorld San Diego is een groot attractiepark in San Diego in de staat Californië. Hoewel het attractiepark met name gericht is op grote watershows met orka’s en dolfijnen, heeft het attractiepark ook acht attracties waaronder twee achtbanen. Vorig jaar opende het attractiepark haar nieuwste achtbaan Manta. Een gelanceerde achtbaan van de Duitse bouwer Mack Rides. Van dezelfde fabrikant ontving het attractiepark in 2004 de waterachtbaan ‘Journey to Atlantis’.

Busch Gardens Tampa is een attractiepark in Florido, en bezit 24 attracties waaronder acht achtbanen. Onder die achtbanen bevind zich onder andere de Cheetah Hunt, een gelanceerde achtbaan van Intamin AG die in 2011 opende.