Pleasure Island viert binnenkort haar 20e verjaardag

Pleasure IslandHet Engelse attractiepark Pleasure Island viert binnenkort haar 20e verjaardag. Op 27 mei zal het attractiepark na de reguliere openingstijden de poorten weer open gooien voor een groot feest met aansluitend een vuurwerkshow. Voor 15 pond (18 euro) kan men niet alleen genieten van het feest en de vuurwerkshow, maar ook alle attracties van het park zullen geopend zijn.

Daarnaast zal het attractiepark op 27 juli weer in de avonduren geopend zijn, voor Cleethorpes’ zomer carnaval, dat zowel in als buiten het attractiepark zal worden gehouden. Voor slechts 10 pond (12 euro) kan men aanwezig zijn.

Pleasure Island is een attractiepark in Cleethorpes in de provincie Lincolnshire. Het attractiepark bezit drie achtbanen, waaronder een Vekoma Boomerang en een Junior Coaster van de Nederlandse fabrikant. Daarnaast bezit het attractiepark een ruime veertig attracties.