Flamingo Land verwijdert de Wild Mouse

logo_flamingolandresortHet Engelse attractiepark Flamingo Land heeft haar Wild Mouse achtbaan verwijdert, en deze te koop aangeboden via Zamperla. De achtbaan moet wijken voor drie nieuwe attracties die allen worden gebouwd door Zamperla. Zamperla plaatst voor 2013 een Volra in het park en twee attracties.

Op de website van Zamperla wordt de achtbaan van Maurer Söhne aangeboden. De achtbaan werd gebouwd in 1995, en werd pas twee jaar later geopend in Flamingo Land. De achtbaan is 370 meter lang, 15 meter hoog, en bereikt snelheden van 45 kilometer per uur. De Wild Mouse kan theoretisch 900 personen per uur verwerken.

Door het verwijderen van de Wild Mouse en de al in 2011 verwijderde Corkscrew die qua locatie dichtbij bij de Wild Mouse lag, ontstaat er grote ruimte voor de nieuw te bouwen achtbaan en attracties. Hoewel de precieze invulling nog niet bekend is, heeft het attractiepark wel aangegeven dat de ruimte van deze twee achtbanen gebruikt gaat worden.