Drayton Manor opent haar deuren voor de voorjaarsvakantie

Drayton Manor LogoHet Engelse attractiepark Drayton Manor is druk bezig met de aankomende voorjaarsvakantie. Van vrijdag 15 februari tot en met zondag 24 februari, zal een aantal van de meest populaire attracties van Drayton Manor haar deuren openen, waaronder het themagebied Thomas Land, de 15 hectare grote dierentuin, Ben 10: Ultimate Mission achtbaan en de 4D bioscoop van het park. In de bioscoop is de film The Little Prince te bekijken.

Thomas Land is de thuisbasis van vele attracties en bezienswaardigheden op basis van de Thomas en Friends karakters, inclusief Cranky de Kraan en Harold de helikopter. Er is ook een Thomas the Tank Engine trein, indoor en outdoor speeltuinen, een café en een winkel.

De Ben 10: Ultimate Mission achtbaan, gebaseerd op de Ben 10 tv-serie, geproduceerd door Cartoon Network, lanceert bezoekers vooruit voor een eerste rit, en bereiken daarmee snelheden tot 55 kilometer per uur op de 180 meter lange baan, om vervolgens de hele rit achterwaarts mee te maken.

Daarnaast heeft de Drayton Manor Zoo meer dan 100 diersoorten uit de hele wereld, met van grote katten, apen en primaten, evenals pinguïns en diverse reptielen.

Drayton Manor is een attractiepark gevestigd in het Engelse Staffordshire, een kleine stad nabij Birmingham. Het attractiepark is geopend sinds 1950 en heeft meer dan 40 attracties, waaronder vier achtbanen.

Troublesome Trucks Drayton Manor