Slagharen lanceert Jules Adventureland met 4 nieuwe attracties

Slagharen logo 50 jaarAttractie- & Vakantiepark Slagharen opent haar gouden jubileumjaar met maar liefst vier nieuwe attracties. Daarnaast is er een nieuwe 4D-film en is het programma in het Circustheater geheel vernieuwd. Vandaag zijn ze door directrice Angelique Klar bekendgemaakt. De vier nieuwe attracties staan in het thema van Jules Verne. Jules Verne is vooral publiek bekend geworden met het boek en de verfilming van “Around the World in 80 days”. Tijdens deze reis maken Phileas Fogg en zijn knecht allerlei spannende avonturen mee. In deze bijzondere wereld kun je in Slagharen voortaan ook de strijd met de elementen aangaan in Jules Adventureland waar vier nieuwe attracties gaan staan.

Met tot de verbeelding sprekende namen en attracties als Expedition Nautilus, Magic
Bikes, Fogg’s Trouble en The Passepartout Explorer zet Slagharen een beleving
neer voor het hele gezin. De gekozen attracties zijn gebaseerd op onderzoek onder
de vaste gasten. Tijdens het openingsweekend dat begint op 22 maart, zijn er minimaal
twee gereed voor het publiek. De volgende twee worden nog voor de zomer opengesteld.
Op www.slagharen.com/nieuweattracties worden de attracties in een animatie toegelicht.

Expedition Nautilus
Durf jij het watergevecht aan bij de Expedition Nautilus? Je vecht samen met 36 andere avonturiers. Je moet elkaar zo nat mogelijk maken. Maar pas op, de vijand kan uit onverwachte hoek komen. Droog blijven is geen optie. Want als je niet nat wordt, heb je dan wel alles gegeven?

Fogg’s Trouble
Durf je wel het water op, maar zie je het niet zitten om kletsnat te worden? Dan is Fogg’s trouble jouw ding! Met de boot trotseer je de grootste oceanen en de hoogste golven. Samen met 24 andere matrozen kom je terecht in een zware storm. Je gaat van links naar rechts en van boven naar onder. En je bent blij als je weer veilig terug bent in de haven.

Magic Bikes Hou je wel van actie, maar zit je liever op het droge? Stap dan op de Magic Bike. Samen met je teamgenoot probeer je met de fiets de top te halen. Stevig doortrappen want er komt nog een hele groep Magic Bikers achter je aan. En allemaal willen ze als eerste de top bereiken. Zorg dat je ze voor blijft!

The Passepartout Explorer
Ben je wel klaar met fietsen en ben je toe aan de auto? The Passe-partout Explorer helpt je op weg. Eerst krijg je theorieles. Als je de verkeersregels kent, mag je je rijbewijs halen op de autoweg. Ja, je hoort het goed, op de autoweg. Als je later op de snelweg door Nederland en Europa rijdt, zul je hier vaak aan terugdenken. Je allereerste kilometers heb je toch maar mooi gereden in Slagharen.