‘Tattoo actie’ Halloween Fright Nights succesvol

Eddie de Clown heeft zijn vijf grootste fans gisteren de schrik van hun leven bezorgd. In de avond werden de fans gebeld met de mededeling dat zij een tatoeage van Eddie de Clown hebben gewonnen. Deze tatoeage wordt gezet tijdens de première van Halloween Fright Nights op vrijdag 12 oktober, door niemand minder dan Nederlands meest bekende tatoeëerder Henk Schiffmacher.

De ‘tattoo actie’, waarin Eddie de Clown zijn grootste fans opriep om hun meest creatieve bijdrage toe te sturen, waaruit bleek hoe grote fan zij zijn van Halloween Fright Nights, was een groot succes. Tientallen inzendingen kwamen binnen met de meest creatieve creaties: dvd’s, Eddie de Clown poppen, tekeningen en zelfs het pak van Eddie de Clown is op levensgrote wijze nagemaakt. Ook kwam er een compleet gebouwd Haunted House binnen waar een week lang aan gewerkt is. In totaal kwamen er 44 serieuze aanmeldingen binnen. De vijf grootste fans zijn gisteren door Eddie gebeld met de boodschap dat zij de felbegeerde tatoeage gewonnen hebben. De vijf winnaars bemachtigen daarmee niet alleen een plek op de V.I.P.-lijst van de première, een tatoeage van Eddie de Clown, maar krijgen zij ook nog eens hun leven lang gratis toegang tot Halloween Fright Nights.

Halloween Fright Nights vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 12 tot en met 28 oktober 2012 van 18.00 uur tot 23.00 uur.

Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar.Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen.Meer informatie is te vinden op: www.frightnights.nl.