Rocky de Bever bezoekt Gardaland

Gardaland logoRockydebever.nl heeft afgelopen augustus het Italiaanse attractiepark Gardaland bezocht. Dit prachtige familiepark ligt in Noord-Italie, aan de oostkant van het Gardameer. Het was erg warm op deze dag en dat kon je goed merken in het hele park: er waren niet heel erg veel bezoekers aanwezig. De wachttijden lagen daarom rond de 20 minuten. Het park was gelukkig erg schoon en goed onderhouden. Daarnaast vonden wij het een ideaal park voor ouders met (jonge) kinderen.

De Blue Tornado, lijkt erg veel op de El Condor in Walibi Holland, is één van de betere Vekoma-achtbanen in dit park. De Jungle Rapids was een erg leuke waterbaan en is, in vergelijking met Nederlandse waterbanen, erg nat. De attractie was mooi weggewerkt in de natuur en was mooi gethematiseerd. De Mammut is de mijntreinachtbaan van het park en is een echte familieachtbaan. De achtbaan heeft een Noordpoolthema en dat komt erg goed naar voren.

De nieuwe achtbaan Raptor is een absolute topper van het attractiepark en dat merk je aan de wachtrijen bij de achtbaan. De Magic Mountain, ook gebouwd door Vekoma, is een leuke achtbaan. Echt één van de klassiekers van het park. Alleen hoef je voor dit baantje niet naar Italie. De Python in de Efteling is nagenoeg hetzelfde. Bij de Magic Mountain staat de Sequoia Adventure. Eén van de meest aparte achtbanen die we tot dusver hebben gezien.