Slagharen voor het eerst tijdens de kerst open (persbericht)

Slagharen LogoIn de weekenden van december 2012 en in de eerste week van de Kerstvakantie opent Slagharen haar attractie- en vakantiepark. Het park is daarmee voor het eerst in haar geschiedenis ook tijdens de Kerstdagen geopend. Eerder werd afgezien van een winteropenstelling, vanwege de bouw van nieuwe attracties. Nu over de planning van de nieuwe attracties meer bekend is, kan de bouw in januari starten.

Tijdens Winter Slagharen heeft het park een uitgebreid en spectaculair winterprogramma. Niet alleen komt de Kerstman met zijn arrenslee en is er een Winter parade met internationale artiesten, het management heeft ook besloten om een langlaufbaan toe te voegen aan het assortiment. Daarnaast kunnen de bezoekers rekenen op een spectaculair Winter circus, Shows, de attracties en diverse gezellige kerststalletjes met winterse lekkernijen.

Naast de openstelling voor individuele bezoekers richt Attractie- & Vakantiepark Slagharen zich in december ook op groepen en de zakelijke markt. De gethematiseerde locaties zijn helemaal in winterse stijl aangekleed en bieden daardoor gelegenheid voor een familie- of personeelsfeest, een kerstborrel of eindejaarsevenement.
Voor meer informatie over Winter Slagharen ga naar www.slagharen.com/winter-slagharen. Voorafgaand aan Winter Slagharen zal in september het Randy & Rosie Fanweekend en het NK Hoefsmeden in Slagharen plaatsvinden en in oktober het Sesamstraat Festijn. In de herfst is de 8ste editie van de vierweek durende Miracle of Lights. Voor meer informatie over deze evenementen, ga naar www.slagharen.com/events.