MEIDEN Summer Event in Walibi Holland druk bezocht

Biddinghuizen, 27 augustus 2012 –  Op zaterdag 25 augustus vond het  allereerste MEIDEN Summer Event plaats in Walibi Holland. Dit gloednieuwe event is dé inspiratiebron voor enthousiaste shopaholics, stylish fashionista’s en rollercoaster girls.

Walibi Holland opende tussen 10:00 en 18:00 uur haar deuren voor het MEIDEN Summer Event. Duizenden meiden die op het event afkwamen, konden de hele dag genieten van spectaculaire attracties en swingende optredens van o.a. Monsif, Ralf Mackenbach, Yes-R, Sharon Doorson, Only Seven Left, Pop4You en Shary-An.

Ook  de echte MEIDEN activiteiten zoals fashion- en beautyworkshops, spetterende modeshows en quizzen werden druk bezocht. Na afloop van het eerste en geslaagde MEIDEN Summer Event in Walibi Holland was het park dan ook gevuld met jonge dames in de dop.

Het MEIDEN Summer Event wordt georganiseerd door ZPRESS Young, uitgever van o.a. MEIDEN magazine. Algemeen directeur Alex Klein kijkt terug op een geslaagde dag.“Het was fantastisch om te zien hoe Walibi Holland voor een dag werd omgetoverd tot één groot MEIDEN magazine-feest. Dit eerste MEIDEN Summer Event heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Bij duizenden meisjes verscheen vroeg in de morgen al een lach op hun gezicht, die er niet meer vanaf is gegaan.”

Walibi Holland is positief over de komst van het MEIDEN Summer Event. “Het MEIDEN Summer Event blijkt een leuke en hippe aanvulling op alle andere thema’s die het park biedt, zoals Halloween Fright Nights en Summer Nights. Deze gezellige dag en de vele enthousiaste gezichten van de meiden laat dat ook zeker zien”, aldus Mascha van Till, General Manager van Walibi.