Six Flags Over Texas verwijdert Flashback, gaat nieuwe achtbaan bouwen

Goed en slecht nieuws uit het Amerikaanse attractiepark Six Flags Over Texas vandaag. Via de officiële website van Six Flags is bekend geworden dat het park in Texas twee attracties gaat verwijderen. De Vekoma boomerang achtbaan Flashback en de attractie Texas Chute Out gaan wijken voor een nieuw te bouwen achtbaan. Op de plaats van Flashback komt de achtbaan Dark Night, een wildemuis-achtbaan zoals we die ook kennen uit Six Flags Great America en Great Adventure. De plek van de Texas Chute Out wordt hoogstwaarschijnlijk opgevuld met een Sky Screamer. Bezoekers hebben tijdens het eerste weekend van september een laatste kans om nog van de twee attracties te genieten. Hierna worden ze gesloten en gaan de werkzaamheden voor de nieuwe attracties beginnen. De achtbaan Flashback gaat een nieuw thuis vinden in een nog onbekend Six Flags park. Wat er met de Texas Chute Out gaat gebeuren is nog onbekend.