De ellende die schoolreisje heet

Walibi HollandTsja, tijdens het schoolreisjesseizoen naar Walibi Holland gaan is natuurlijk niet erg slim. Daar zijn we vandaag wel achter gekomen. Vol goede moed gingen we naar Walibi Holland, eenmaal aangekomen bleken er meer bussen dan auto’s op het parkeerterrein te staan… Help! Werd deze dag een grote afknapper of was het toch stiekem nog wel leuk? Lees gauw verder voor het antwoord.

Op het parkeerterrein lag al lekker veel troep en in het park was het niet veel beter. Helaas was het afval nog wel het kleinste probleem van de dag: voordringen was meer regel dan uitzondering en medewerkers uitschelden en intimideren was voor de scholieren ook de gewoonste zaak van de wereld. Dat je met je vingers van andermans spullen afblijft hadden deze scholieren ook al niet begrepen evenals dat de huisgemaakte consumpties niet binnensmonds werd gehouden. Nee, geef ons dan maar een gewone dag… Geen dag met schoolreisjes!

Onze foto’s

3 thoughts on “De ellende die schoolreisje heet

  1. Vreemd, ik was er gisteren ook en heb nergens last van gehad, behalve al het afval dan.

Comments are closed.