Feest in Walibi Holland

Feest in Walibi Holland vanmiddag. Daar waren alle ingrediënten voor een groot feest van het leedvermaak aanwezig. Geef ons jengelende schoolkinderen die een bus moeten halen, een kapotte attractie en kinderen die gezellig vastzitten in diezelfde attractie. Dit was precies wat er vanmiddag gebeurde in de El Rio Grande. Attractie kapot om 15:15, en aangezien de Sesamstraat jeugd dan weer naar de bus moet, is het natuurlijk lachen, gieren en brullen als ze vastzitten in de attractie. Een medewerkster krijgt nog even wat onzin naar haar hoofd geslingerd, maar voor de rest was het genieten. Geniet gezellig met ons mee!

3 thoughts on “Feest in Walibi Holland

  1. Hangt daar nu een nieuw bord boven die flappen? Toen ik daar voor het laatst was op 16 mei, hing er nog zo’n saai ongethematiseerd bord.

Comments are closed.