Vechtpartij bij Walibi Holland

Deze namiddag heeft in Walibi Holland een groot gevecht plaatsgevonden. Bij een incident op de parkeerplaats is tenminste één persoon gewond geraakt en zijn zes personen aangehouden. Walibi Holland laat weten dat het gaat om bezoekers van het attractiepark. Op dit moment doen meerdere personen aangifte van het incident. Op twitter verscheen deze foto van het incident.
Update: Mascha van Till laat via destentor.nl weten; “Dit is de schoolreisjesperiode, hele leuke dagen”. Een vechtpartij is volgens haar een uitzondering. “We krijgen veel verschillende gasten in het park. Dat gaat voor 99 procent goed en heel af en toe dus niet. Wat dat betreft is Walibi net een kleine stad.” aldus van Till.

One thought on “Vechtpartij bij Walibi Holland

  1. Ik was erbij, de jongen had een gebroken neus en een blauw oog wat bloedde

Comments are closed.