Logboek storingen Walibi Holland

Gelukkig. Walibi Holland heeft lering getrokken uit de ervaringen van de openingsdag afgelopen jaar. Het aantal storingen viel in vergelijking met het afgelopen jaar mee. Dit waren de gemelde storingen vandaag.

10:31: Robin Hood nog niet geopend, dit omdat technische dienst de attractie nog niet kon opstarten in verband met drukte. Volgens medewerkers ter plaatse gaat hij om 11:00 open

11:15: Excalibur defect. Technische dienst is net klaar, en vertrekt weer.

11:20: Robin Hood is nog steeds gesloten, technische dienst haalt ondertussen wel wat caperiolen uit, maar achtbaan nog steeds uit de running. Volgens een medewerker ter plaatse, was er te weinig mankracht bij de TD beschikbaar, om de achtbaan al eerder geopend te hebben. Uiteindelijk pas 12:15 geopend.

13:20: Excalibur weer defect.

15:20: Robin Hood weer in storing, volgens een twitteraar.

15:37: Excalibur weer defect, nu de rest van de dag gesloten.

16:20: Xpress in storing, van korte duur gelukkig.