Nieuwe directeur voor Avonturenpark Hellendoorn

Logo Avonturenpark HellendoornVanaf 1 mei 2021 is Tim Golstein de nieuwe directeur van Avonturenpark Hellendoorn. Golstein volgt in het Avonturenpark Lyan van den Bosch op. Zij stopt na bijna 9 jaar als directeur. Van den Bosch krijgt een nieuwe rol krijgt als Deputy Director of Operations binnen de Looping Group. De Looping Group is de eigenaar van Avonturenpark Hellendoorn.

2 nieuwe attracties

Golstein is al jaren werkzaam binnen het Avonturenpark. Vanaf december 2017 is hij, volgens zijn LinkedIn-profiel, operationeel manager. Golstein geeft aan blij te zijn met zijn benoeming en kijkt met vertrouwen naar de toekomst: “Ondanks corona staat er nog steeds een stabiele basis en is het park klaar voor de toekomst. Het Avonturenpark heeft niet stilgezeten deze winter en komt met 2 geheel vernieuwde attracties: Balagos en Oldtimers. We hopen dan ook snel onze poorten weer volledig te mogen openen en dat te doen wat we het liefste doen: gasten een onvergetelijke dag bezorgen in een wereld vol avontuur!”

10 april 2021: pilot openstelling

Op zaterdag 10 april 2021 opent Avonturenpark Hellendoorn eenmalig haar deuren. Het park doet mee aan een proef om verschillende dierentuinen en pretparken te openen voor publiek. Bezoekers moeten in het bezit zijn van een negatieve coronatest. In het park kunnen de gasten genieten van 2 vernieuwde attracties. De in 1990 gebouwde achtbaan Tornado heeft een metamorfose ondergaan, kreeg nieuwe treinen van het merk Sunkid en gaat nu door het leven als ‘Balagos – Flying Flame’. Balagos is een grote mannetjesdraak. Daardoor sluit de attractie aan bij de naastgelegen Mega Disk’O ‘Drakennest’. De baan is oranje geworden en de steunpilaren zijn zwart geverfd. De Oldtimers zijn na 44 jaar ook opgefrist met een nieuwe look.