Chessington World of Adventures presenteert nieuwe attractie 2019

Chessington logoHet Engelse pret- en dierenpark Chessington World of Adventures opent in 2019 een nieuwe attractie. Deze aanwinst komt op de plaats van de Hocus Pocus Hall te staan. De nieuwe familieattractie zal “Room on the Broom – A Magical Journey” heten. De attractie is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Julia Donaldson. In 2019 kunnen bezoekers van Chessington dus kennismaken met de magische wereld van “Room on the Broom”. Het kinderboek zal tot leven komen. Tijdens de rit help je de heks zoeken naar haar kostbare bezittingen zoals haar hoed en toverstok. Daarnaast ontmoet je diverse personages uit het boek: bijvoorbeeld een hond, kat of een kikker. Om de beleving extra compleet te maken, kun je vanaf 2019 ook blijven slapen in een bijpassende themakamer in het Chessington Safari Hotel. In 2018 opende het Engelse pretpark de attractie “The Gruffalo River Ride Adventure”, ook gebaseerd op een populair kinderboek.