Zinderende Zomeravonden 2018 in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn zorgt deze zomer voor een grote glimlach bij jonge en oude bezoekers. Want bezoekers kunnen deze zomer weer genieten van de Zinderende Zomeravonden. Op 1, 8, 15 en 22 augustus 2018 is het Overijsselse pretpark langer geopend. Tot 21.30 uur zijn de attracties open. De Zinderende Zomeravonden worden om 21.45 uur afgesloten met een vuurwerkshow. Daarnaast brengt Avonturenpark Hellendoorn een nieuwe stuntshow op de planken. 

Stuntshow de Drakenridders

In het vernieuwde openluchttheater is spectaculaire zomershow ‘De Drakenridders’ inmiddels in première gegaan. Tijdens deze stuntshow laat een internationaal team van atleten de hele familie op het puntje van hun stoel zitten. Het verhaal van de Drakenridders speelt zich af in de wereld van Hellendra. Hellendra is de gewetenloze draak van de vorig jaar geopende attractie het Drakennest. Hellendra bewaart gestolen, waardevolle schatten in een verlaten kasteel. Lukt het de dappere ridders om de schatten terug te veroveren met hun indrukwekkende stunts? Tot en met 2 september 2018 wordt de show meerdere malen per dag opgevoerd. Er hoeft niet apart te worden bijbetaald om de show te zien. Geen zin in een show? Beleef dan tot en met september 2018 het Aquaventura Slidepark! Hier vind je 11 waterglijbanen, een zandstrand om te zonnen en voor de allerkleinsten is er een waterspeeltuintje. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,-.

Foto’s