Pure adrenaline: zombies nemen Heide Park over

Logo Heide ParkDe zombies lopen weer vrij rond en ze hebben een doel: het grootste attractiepark in Noord-Duitsland. We hebben het hier natuurlijk over Heide Park. Alleen degene die een koel hoofd weten te houden, kunnen ontsnappen. De fascinatie ‘zombie’ houdt maar niet op. Op 26 februari 2018 begint de 2e helft van het 8e seizoen van The Walking Dead. Het begint al precies met een extra lange aflevering en de dood van een hoofdpersonage, die al kippenvel wekt bij de fans van de bekroonde horrorserie.

Thrill Season Pass

Extra schrikken, kippenvel en onbeperkt achtbaanplezier zijn ook dit jaar weer in Heide Park beschikbaar. Uniek in het seizoen 2018 is de Thrill Season Pass. Voor 46 euro bezoeken actiefans Heide Park zo vaak als ze willen. Daarnaast kun je alle nieuwe Thrill-evenementen meemaken.

Nieuw in 2018: Zombie Escape

Adrenaline, dat door de aderen stroomt. Angstige schreeuwen, die achter muren doordreunen, paniek die zich verspreidt. In een oud, niet meer gebruikt pretpark regeren de zombies. En ze hebben honger. Moedige Thrillzoekers vanaf 16 jaar, banen zich een weg door de zombie-arena. Maar pas op: alleen zij die een koel hoofd houden, die de aanwijzingen herkennen en de puzzels oplossen, ontsnappen uiteindelijk aan de verschrikkelijke horror en de hongerige roede. In uitgekozen weekenden (28 april, 5 mei, 2 juni, 9 juni, 8 september en 15 september 2018) zullen griezelvrienden strijden tegen de massa’s zombies.

Horror-attractie Grand Hotel Morten

Voor schrikbestendige mensen van 16 jaar en ouder opent de horror-attractie ‘Grand Hotel Morton’ al in april 2018 zijn poorten. Sombere kamers, geheime doorgangen, stof en spinnenwebben stellen de zenuwen van bezoekers van het Grand Hotel op de proef. De verschrikkers van de Boo-Crew liggen overal op de loer en leren Horrorfans op 14 en 21 april 2018 wat angst is.