Magische Winterweken in Attractiepark Toverland van start

Logo ToverlandHet is kerst in Attractiepark Toverland. Speciaal voor de Magische Winterweken in de kerstvakantie is het park versierd met meer dan honderd dennenbomen en talloze lichtjes. Ook kunnen bezoekers genieten van extra entertainment en winterse shows. Naast de attracties in de indoor gebieden Land van Toos en Magic Forest zijn tevens de attracties in Troy Area geopend. Kussen is toegestaan, want op de weg naar de houten achtbaan hangt een enorme mistletoe!

Winterse magie in Toverland

De Vorstheer en zijn Vorstdame zijn terug in Toverland. Ditmaal organiseren zij een groot winterbal in het park. Hiervoor moeten de nodige voorbereidingen getroffen worden: van het uitnodigen van de gasten tot het oefenen van de winterwals. Ieders hulp is gewenst tijdens deze muzikale show. Buiten kunnen bezoekers zich onder het genot van live zang opwarmen bij het wintervuur. Natuurlijk mogen ook de marshmallows niet ontbreken. Tussen de torens van Troy Area hangt een mistletoe van ruim een meter. Wie een ritje wil maken in de houten achtbaan Troy moet eronderdoor. De mistletoe, in Nederland ook bekend als de maretak, is een symbool van vrede en liefde en kent een bijzondere traditie: sta je met een geliefde onder de mistletoe, dan moet je elkaar kussen.

Over de Magische Winterweken

De Magische Winterweken vinden plaats van zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 (geen extra entertainment en shows op 31 december 2017 en 1 januari 2018). Bezoekers kunnen genieten van de attracties in Land van Toos, Magic Forest en Troy Area – mits de weersomstandigheden dit toelaten. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland en kosten € 15,00 per persoon, de kassaprijs bedraagt € 21,00 per persoon. Meer informatie over de Magische Winterweken is hier te vinden.

Mistletoe Troy Toverland