Eddie de Clown neemt Walibi Holland over tijdens Halloween Fright Nights

Halloween Fright Nights7 oktober 2017 openden voor de eerste keer de poorten van de Halloween Fright Nights 2017 in Walibi Holland. Met een compleet nieuw gebied voor Eddie de Clown en het nieuwste Haunted House Below, was het event dit jaar grootser opgezet dan ooit. Er werd ongekend hard gegild. Met het toevoegen van een nieuwe area én het Haunted House Below, beloofde Walibi Holland dat de Halloween Fright Nights dit jaar grootser zouden worden dan voorheen. Gasten konden niet meer ontsnappen aan het kwaad in het park. Met 6 Haunted Houses, 7 scarezones, een heftige walkthrough en de nieuwe, lugubere horrorshow ‘Skin Factory’.

Eddie de Clown steelt de show

Voor het eerst heeft Eddie de Clown zijn compleet eigen zone; Eddie’s Area. Hier krijgen de fans de kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights. En niet zonder slag of stoot, want Eddie de Clown was de complete avond weer goed op weg om alle gasten te voorzien van een scherpe opmerking. “Met zoveel lelijke mensen op de foto geweest vanavond in mijn eigen area … NIET TE DOEN!” aldus de horrorclown.

Below: meest enge ervaring ooit

Vorige week vrijdag (30 september 2017) kregen de eerste genodigden al de exclusieve kans om het nieuwste Haunted House Below te ervaren. Voor velen van het was deze toch door het riool ‘de meest enge ervaring ooit’. Vandaag kon ook het grote publiek de nieuwe experience ervaren. Waarbij de reacties weer veelzeggend waren. ”Dit spookhuis is zo gaaf. Het leek gewoon echt een riool, vol stank, water en monsters. Alles was zo tof!”

Thrillrides tot 23.00 uur

Naast de Haunted Houses, scarezones en speciale horrorshow, zijn alle attracties ook gewoon tot 23:00 uur geopend. De 12 thrillrides in het park maken een bezoek aan Halloween Fright Nights nog spannender. Walibi Holland is dit seizoen nog tot en met 29 oktober open. Op 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober 2017 vinden de beroemde Halloween Fright Nights plaats. In de herfstvakantie is Walibi Holland dagelijks geopend. Check voor de exacte openingstijden en beschikbare dagen www.walibi.nl of www.frightnights.nl.

Foto’s