Europa-Park 1 na populairste bezienswaardigheid in Duitsland

Europa Park logoHet Duits Verkeersbureau heeft voor de 6e keer een enquête gehouden onder Duitsland-gangers. Daar werd hen gevraagd naar de populairste bezienswaardigheid van het land. Duitslands grootste attractiepark steeg dit jaar een plaatsje op de ranglijst: van plaats 3 in 2016 naar plaats 2 in 2017.

Meer dan 60 landen

Onlangs ontving Europa-Park nog van Tripadvisor voor de 5e keer de Travelers’ Choice Award voor beste attractiepark in Europa! Van september 2016 tot en met juni 2017 konden reizigers uit meer dan 60 landen deelnemen aan een online-enquête van het Duits Verkeersbureau. 32.000 reizigers hebben uiteindelijk hun stem uitgebracht. “We zijn er trots op dat we door internationale reizigers verkozen zijn tot een van Duitslands populairste bezienswaardigheden. De tevredenheid van onze gasten staat bij ons altijd centraal. Deze uitslag toont aan dat we op de goede weg zijn.” aldus Roland Mack, directeur van Europa-Park. De top vijf zag er als volgt uit:

  1. Miniatur Wunderland Hamburg
  2. Europa-Park
  3. Schloss Neuschwanstein
  4. Bodensee met eiland Mainau
  5. Altstadt van Rothenburg ob der Tauber