Duinrell opent kids waterpark ‘Playa’ in het Tikibad

Logo DuinrellIn aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het startschot voor de opening van Playa. Vervolgens nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark in gebruik in het Tikibad. Kinderen kunnen veel glijplezier beleven in het bijna 1.000 m² grote waterpark. Playa is het nieuwe gedeelte van het tropische glijbanenparadijs Tikibad.

Over Playa in het Tikibad

Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er 4 bijzondere glijbanen en een groot waterklimtoestel met een kantelende waterton te vinden.Voor de kleintjes tot 4 jaar is er in Playa een verwarmd speelbad, waarin zij zich met hun ouders kunnen vermaken. Door de uitbreiding heeft het Tikibad 1,3 kilometer aan glijbanen. Jaarlijks bezoeken 700.000 mensen dit 5e grootste waterpark van Europa. H.R.J. Graaf Van Zuylen van Nijevelt, grondlegger van het waterpark, opende in 1984 het Tikibad. In de loop der jaren zijn er verschillende glijbanen en waterattracties toegevoegd met dit jaar als meest recente uitbreiding de driedubbele coneglijbaan Triton en het kids waterpark Playa.