Europa-Park neemt achtbaan Eurosat grondig onder handen

Europa Park logoHet Duitse Europa-Park gaat de indoorachtbaan Eurosat grondig opknappen. Dat wist de fansite EPfans te achterhalen. Bij de vernieuwing zal men grondig te werk gaan, zodat het bijna een nieuwe achtbaan wordt. Eurosat opende in 1989 in het Duitse park Europa-Park. Eurosat ligt in de Franse themazone en werd gebouwd in een grote zilveren bol. De achtbaan is, net als heel wat andere achtbanen in het park, van de hand van Mack Rides, de eigenaar van het park. Op 5 november 2017 gaat de achtbaan sluiten. Tijdens de winterperiode zal de track vervangen worden alsook de treintjes. Verder zullen er 2 instapstations komen: eentje voor een normale rit en eentje voor een rit met Virtual Reality. Op deze manier wil men een volledig nieuwe beleving toevoegen. Meer informatie volgt nog.