Nieuwe avonturen in 2017 in het Duitse Heide Park

Logo Heide Park

8 april 2017 is het zo ver: dan opent het Duitse Heide Park, nabij Soltau, haar deuren voor een nieuw seizoen! Het pretpark heeft enkele mooie nieuwigheden in petto voor haar gasten. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen slapen tussen de spoken? Of ga je liever zelf op spokenjacht? In Heide Park kan het in 2017. Zo opent het pretpark een nieuwe 5D Ghostbusters attractie. Fans die willen overnachten zijn van harte welkom in de nieuwe Ghostbusters themakamers in het Abenteuerhotel dat bij het park ligt. 

Nieuwe Ghostbusters 5D attractie

De Ghostbusters krijgen in 2017 een eigen attractie. Het Duitse pretpark opent in 2017 een interactieve darkride rond de bekende sciencefictioncomedy. De nieuwe attractie opent in de voormalige Hello Spencer hal. In ‘Ghostbusters 5D – Die ultimative Geisterjagd’ moeten passagiers met laserpistolen op jacht naar spoken. De attractie, voorzien van een hoop speciale effecten, gaat ruim 7 miljoen euro kosten. Bezoekers krijgen een 3D-bril op en nemen plaats in een patrouillewagen met 8 zitplaatsen. De attractie wordt toegankelijk vanaf 6 jaar, wat aanduidt dat het park blijft inzetten op het vergroten van het familieaanbod in het park, dit jaar opende het park namelijk nog een volledig nieuwe Hoe Tem Je Een Draak Zone met meerdere attracties. Ghostbusters 5D wordt de eerste darkride van Heide Park. Het pretpark in Noord-Duitsland is eigendom van de Britse parkengroep Merlin Entertainments, dat de rechten voor Ghostbusters-attracties heeft verworven. De eerste Ghostbusters-film kwam uit in 1984. In 2016 verscheen er een remake.

Ghostbusters themakamers

Met de komst van de nieuwe Ghostbusters attractie in 2017, stopt Heide Park enkele kamers van het Heide Park Abenteuerhotel in een Ghostbuster-jasje. De kamers zijn al te boeken en vroegboekers krijgen een mooie korting. In 2017 zullen de wereldberoemde Ghostbusters hun hoofdkwartier oprichten in het Heide Park Abenteuerhotel. De Ghostbusters nemen 4 kamers over, waar ze hun materiaal opstellen. Tijdens het verblijf kunnen jong en oud avonturen beleven, die je nergens anders vindt. De kamers zullen plaats bieden aan maximaal 6 personen, die samen met de Ghostbusters op missie gaan. De kamers hebben stapelbedden en tweepersoonsbedden. Er is een badkamer aanwezig met regendouche en heel wat Ghostbuster-uitrusting. Ook andere hotelkamers hebben een opfrisbeurt gekregen. Zo zijn diverse piratenkamers voorzien van nieuwe decoraties.

Nieuw restaurant: Piratenburger

Van al dat avonturieren krijg je natuurlijk honger. Dan kun je in Heide Park vanaf 2017 terecht bij het burgerrestaurant Piratenburger. Het snackbarachtige restaurant biedt uitzicht op de achtbaan Krake. Het restaurant is opgeknapt en voorzien van nieuwe, zeeroverdecoraties. Het restaurant biedt aan 150 hongerige gasten een zitplaats. Je kunt allerlei soorten hamburgers krijgen: van gewone hamburger tot extra grote cheeseburger. De echte hamburgerliefhebber zal hier zeker zijn hart op kunnen halen. Heide Park opent de deuren op 8 april 2017 om 10.00 uur. het seizoen duurt tot en met 31 oktober 2017 tot 22:00 uur. Het park is nagenoeg elke dag geopend. Ben je benieuwd wat Heide Park jou te bieden heeft voor het seizoen 2017? Neem dan eens een kijkje op hun website: heide-park.de.