Nieuw vakantiepark Loonsche Land opent op verjaardag Efteling

Efteling logoAan de rand van natuurgebied het Loonsche Land bouwt de Efteling momenteel haar nieuwe vakantiepark. Bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond. De bouw van het ruim 8 hectare grote vakantiepark verloopt vlot. Daardoor opent Vakantiepark Efteling Loonsche Land al op de verjaardag van de Efteling. Op woensdag 31 mei 2017 gaat het vakantiepark al open.

Het Loonsche Land

Vanaf eind mei 2017 overnachten gasten in één van de 1.000 bedden van Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Ze wandelen vanuit hun vakantiewoning, hotel- of themakamer ’s ochtends zo de Efteling in. Fons Jurgens, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Efteling, licht de keuze voor een nieuw vakantiepark toe. “Met de bouw van Vakantiepark Efteling Loonsche Land investeren we in de vergroting van het verblijfsaanbod van de Efteling. Het nieuwe vakantiepark maakt, samen met de attractie Symbolica, deel uit van het 65-jarig jubileum van de Efteling. We zijn blij om de eerste gasten te mogen ontvangen op de dag dat we officieel jarig zijn.” Het vakantiepark krijgt al goed vorm. Op korte termijn wordt het hoogste punt in de bouw gevierd. Alle 65 vakantiewoningen, 20 thema- en 75 hotelkamers vervolgens ingericht met natuurlijke materialen. Passend bij de omgeving van het natuurgebied. Als de winter voorbij is, wordt doorgegaan met de landschapsinrichting en het aanleggen van de natuurlijke speelelementen. Overige faciliteiten en meer informatie over de verschillende accommodaties zijn te vinden op efteling.com/loonsche-land.