Nieuwe cottages voor Slagharen: Raccoon Lodge

Logo Winter SlagharenAttractie- en Vakantiepark Slagharen gaat haar vakantiepark uitbreiden met circa 100 nieuwe accommodaties. De zogeheten Raccoon Lodge maken vanaf juni 2017 deel uit van het vakantiepark. De huisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Er zit zelfs een bedstee in het vakantiehuisje. “De rustig gelegen lodges geïnspireerd op het thema American Indian. Ze beschikken over 6 boxspringbedden, moderne keuken inclusief vaatwasser en een aparte douche-/toiletmogelijkheid. De accommodaties liggen op 5 tot 10 minuten loopafstand van het attractiepark” staat vermeld op de website

Raccoon Lodge

De nieuwe huisjes zijn van alle moderne gemakken voorzien. Zo zijn er onder andere een vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, inductieplaat en uitgebreid kookgerei en servies aanwezig. Parken met de auto is bij de Raccoon Lodge is toegestaan. Bepaalde huisjes worden zelfs geschikt gemaakt voor mindervaliden. Ook mag er bij sommige accommodaties een hond mee naar binnen. De Raccoon Lodge komen naast de Wigwams te liggen. “Het is een totaalplan dat we volgend jaar gerealiseerd willen hebben”, glimlacht een opgetogen directeur Wouter Dekkers. “Niet alleen wordt een heel nieuw gebied van 11 hectare ontwikkeld, we gaan ook investeren in een betere gastbeleving op andere delen van het park, zoals Wifi op het hele complex en meer voorzieningen voor kinderen. We willen een serieuze impuls geven aan de gastgerichtheid en kwaliteit in het hele vakantiepark”.