Alleen door The Clinic in Walibi Holland?

Halloween Fright NightsThe Clinic is het nieuwe Haunted House op de Halloween Fright Nights 2016 in Walibi Holland. Bezoekers die aan dit spookhuis een bezoekje willen brengen, moeten niet bang aangelegd zijn. Je kunt namelijk alleen door deze angstaanjagende kliniek heen, mits je maximaal 195 cm lang en 140 kg zwaar bent. Er hangt wel een disclaimer van enkele zinnen aan vast voordat je het spookhuis in kunt gaan. ”Je bewegingsvrijheid wordt ernstig beperkt. Onderweg kunnen acteurs je aanraken. Wij maken gebruik van stroboscooplicht, theaterrook en harde geluidseffecten. Deze Experience is heftiger en intenser dan de andere Haunted Houses.‘ staat er in de verklaring waarmee bezoekers akkoord moeten gaan voordat ze een ticket á la € 15,- kunnen kopen. 

Niet geschikt

Daarnaast is The Clinic volgens Walibi Holland niet geschikt voor personen onder de 16 jaar, hartpatiënten, mensen met epilepsie, mensen met claustrofobie of mensen die niet tegen bloed kunnen. Ook is het verboden om de acteurs of het decor aan te raken tijdens de experience. Het ticket dat je koopt kost € 15,- en je kunt het spookhuis alleen betreden tussen de tijdstippen die op het kaartje staan aangegeven. Je hebt een kwartier om The Clinic binnen te gaan, daarna verloopt je kaartje. ‘Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen. Zoals bij een goede zorginstelling hoort, is Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Je verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste, als je de kliniek verlaat…‘ Je mag maximaal 140 kilo wegen, omdat je tijdens de experience op een brancard wordt gedragen.

Eerder toegang: 15.00 uur

Wie extra vroeg wil griezelen dit jaar heeft geluk. Om 15.00 uur opent Walibi Holland namelijk al 3 spookhuizen voor het publiek. Normaal gesproken krijgen de eerste personen pas om 18.00 uur toegang. Haunted Houses The Villa, Jefferson Manor en The Clinic gaan eerder open. Jefferson Manor, gebouwd in 2014, is aangekleed als een verlaten landhuis waar de bewoners zijn overleden. In The Villa, open sinds 2010, wanen bezoekers zich op de set van bekende horrorfilms. De rest van het Halloweenprogramma in Walibi Holland start wel gewoon om 18.00 uur.

Halloween Fright Nights 2016 Walibi Holland