Naam nieuwe Haunted House Walibi Holland bekend

Halloween Fright NightsVandaag, op 1 augustus 2016, is de nieuwe website van de Halloween Fright Nights 2016 in de lucht. Een mijlpaal. Het thema is bekend: no one can hear you. De ticketverkoop is gestart, de scarezones zijn bekendgemaakt en… De naam van de nieuwe Haunted House in Walibi Holland is ook bekendgemaakt! The Clinic wordt het nieuwe spookhuis tijdens de Halloween Fright Nights 2016. Waar het spookhuis komt te staan is nog niet bekendgemaakt.

Haunted Houses

Dit jaar zijn er weer 5 Haunted Houses op de Halloween Fright Nights. Spookhuizen Haunted Holidays, Psychoshock, The Villa en Jefferson Manor blijven naar alle waarschijnlijkheid op hun oude plek staan. Waar het nieuwe Haunted House The Clinic geplaatst wordt is nog onduidelijk. Walibi Holland heeft hierover nog geen uitspraken gedaan. We verwachten in het nieuwe spookhuis vast iets engs met doktoren en losgeslagen patiënten.

Scarezones

Dit jaar zijn er maar liefst 7 scarezones in het park. Scarezone Things, Game Over, Campsite of Carnage en Quarantaine blijven bestaan. Opmerkelijk is dat 2 scarezones van vorig jaar, Twisted en Hellfire, zijn samengevoegd tot 1 scarezone Twisted Hellfire. Een plek waar volgens Walibi ‘meesteressen en slaven’ samenkomen. Wie meegeteld heeft weet dus dat er 2 nieuwe scarezones komen. 1 naam is nog onbekend, de andere naam is Pirate’s Cove. Op de website staat beschreven: ‘HET IS DONKER EN MISTIG, IN DE VERTE ZIE JE IETS GLOEIEN. PLOTS HOOR JE HET VERLEIDELIJKE GEZANG VAN EEN ZEEMEERMIN, EEN STORM STEEKT OP… OPEENS STA JE OOG IN OOG MET KAPITEIN BLACKBEARD EN ZIJN BEMANNING VAN HET VERLOREN SCHIP QUEEN ANNE’S REVENGE. HOE GA JIJ JE HIER UIT REDDEN?’ Klinkt griezelig… De plaatsen van de scarezones zijn nog niet bekendgemaakt.

Er is er één jarig

Wie is er jarig? Eddie de Clown! 10 jaar geleden, in 2006, deed hij zijn eerste intrede op de Halloween Fright Nights. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Op welke manier precies weten we nog niet, maar we kunnen vast een grootse show van deze clown verwachten.

Ticketprijzen

Wie naar de Halloween Fright Nights wil, dient ook dit jaar weer vooraf een online ticket te kopen. Tickets aan de kassa worden niet verkocht. Een kaartje voor de Halloween Fright Nights kost dit jaar 37 euro per persoon. Toegang tot 1 Haunted House kost 5,50 euro per persoon. Een bundel voor alle Haunted Houses kost 20 euro per persoon. Losse R.I.P. Tickets zijn dit jaar ook beschikbaar: voor 37,50 euro heb je toegang tot alle Haunted Houses via de Fastlane. Tevens wordt er een R.I.P. Deal aangeboden. Voor 99,95 euro per persoon krijg je een toegangsticket, toegang tot alle 5 de spookhuizen en toegang tot 1,5 uur eten bij het Halloween Buffet. Voor groepen zijn er aparte ticketprijzen beschikbaar, uiteraard afhankelijk van je wensen. Meer informatie vind je op www.frightnights.nl/nl/tickets.