High dive show in het Dolfinarium

Logo DolfinariumDeze zomer wordt spannender dan ooit. In het Dolfinarium wordt tussen 15 juli en 21 augustus 2016 een high dive show opgevoerd, een show geschikt voor jong en oud. Acrobaten die een sprong wagen van een 25 meter hoge toren, in een 2.80 m diep zwembad met een diameter van 8 meter. De internationale artiesten laten je verwonderen met hun spectaculaire acrobatische acts. Een spektakel met hoge verwachtingen waar je van de ene verbazing in de andere valt. De show wordt twee tot drie keer per dag gehouden bij het strand in het Dolfinarium.

Spelen maakt gelukkig

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Zotte zeeleeuwen

Weet je wat helemaal super is? Het nieuwe Zeeleeuwentheater! Wanneer scheepsleerling Robin aanspoelt bij een onbewoond eiland begint het avontuur. Ergens ligt namelijk een kostbare amulet verstopt. Robin gaat samen met de zeeleeuwen en een eilandbewoner op zoek in de show ‘Avontureneiland en het magische amulet‘.