Nieuwe stuntshow voor Attractiepark Toverland

ToverlandAttractiepark Toverland viert haar 15e verjaardag groots met een zomershow met een internationale artiest. De beroemde Amerikaanse waaghals Bello Nock, bijgenaamd ‘World’s Greatest Comic Daredevil’, komt met zijn spectaculaire show vol angstaanjagende stunts deze zomer naar het themapark. De show is dagelijks te zien van 9 juli t/m 27 augustus.

Wie is Bello Nock

Bello Nock is een echte rasartiest, die gekenmerkt wordt door zijn rechtopstaande haar. Hij schuwt niets, tart de zwaartekracht en balanceert op grote hoogtes. Het zit in zijn bloed als de 7e generatie van een familie van circusartiesten. Bello staat al sinds zijn 3e levensjaar op de planken en is voor zijn betoverende shows onderscheiden met de Clown d’Or van het Internationaal Circusfestival van Monte Carlo. De internationale pers schrijft lovend over hem. “Met Bello Nock bieden we deze zomer aan al onze gasten een stoere en onderscheidende act. Deze spectaculaire show voor alle leeftijden tovert werkelijk een glimlach op ieders gezicht. Hier word ik nu echt gelukkig van.” aldus Pieter Huijsmans, Commercieel directeur van Attractiepark Toverland.

Wonderlijke stunts

Bezoekers beleven in Toverland een show voor de hele familie vol humor, spanning en wonderlijke stunts. Zo klimt Bello met ogenschijnlijk gemak naar 25 meter hoogte en balanceert hij in het indrukwekkende Wheel of Wonder. Zijn motto is: “Het enige wat je nodig hebt, is slechts het puntje van je stoel”. De zomershow Bello Nock – World’s Greatest Comic Daredevil wordt dagelijks driemaal opgevoerd van zaterdag 9 juli tot en met zaterdag 27 augustus 2016.

Bello Nock Toverland