Nieuwe stuntshow voor Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn 80 jaarAvonturenpark Hellendoorn presenteert de nieuwe, spectaculaire stuntshow: ‘De magische Mayatempel’! Van zaterdag 9 juli t/m zondag 4 september 2016 is de show dagelijks te zien in het park. Er zijn meerdere gratis voorstellingen per dag. 

9 juli 2016 première

De pret kan deze zomer niet op in het jarige Avonturenpark Hellendoorn. De stuntshow is terug en spannender dan ooit met nog nooit eerder vertoonde stunts! Op zaterdag 9 juli 2016 gaat de stuntshow ‘De Magische Maya Tempel’ in première in Avonturenpark Hellendoorn. Duik in de wereld van de avontuurlijke Zuid Amerikaanse Maya’s, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. De Stuntshow is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durf jij het aan?

Duikers en trampoline

Van zaterdag 9 juli t/m zondag 4 september kunnen alle bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn genieten van de weergaloze Stuntshow. De duikers en trampolinisten laten hun meest coole stunts zien en maken sprongen vanaf duizelingwekkende hoogtes. Stap deze zomer in de wereld van de Zuid-Amerikaanse Maya’s en beleef spannende avonturen. Een show die je niet mag missen met nog nooit eerder vertoonde stunts! De stuntshow is iedere dag te bewonderen in Avonturenpark Hellendoorn van 9 juli t/m 4 september en is gratis toegankelijk voor bezoekers van het park.

Magische Maya Tempel Avonturenpark Hellendoorn