Wild Wings enthousiast ontvangen op Duinrell

DuinrellOp 12 april 2016 probeerden 200 pretparkfanaten de nieuwe attractie Wild Wings op Duinrell. Zij waren enthousiast en vonden deze vliegattractie, die na de officiële opening op 21 april wordt opengesteld, een aanwinst voor het park. De attractie, een zogenoemde sky fly, werd geleverd en gebouwd door de Duitse firma Gerstlauer. De attractie is uniek in Nederland.

70 keer over de kop met Wild Wings

Wild Wings is een bijzondere vliegattractie met een arm die 12 kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de bezoekers bepalen of zij een over de kop willen en hoe vaak ze over de kop gaan. Duinrell heeft een extra wedstrijdelement ingebouwd door bij te houden hoeveel keer bezoekers per ritje over de kop gaan. Het dagrecord, maandrecord en jaarrecord zijn straks op grote schermen achter de attractie te zien. Per ritje kan je ongeveer 70 keer over de kop gaan. Deze roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de stuntvliegsport. Het is dan ook niet voor niets dat de bekendste Nederlandse stuntpiloot Frank Versteegh ambassadeur is van deze attractie.