Winactie: gratis naar Duinrell

DuinrellHet is vandaag eerste Paasdag, veel Nederlandse attractieparken zijn inmiddels ontwaakt uit de winterslaap. Om de start van het nieuwe seizoen te vieren geeft Rocky de Bever komende weken gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! Deze week geven we twee gratis kaarten weg voor Duinrell! Attractiepark Duinrell is officieel geopend van 25 maart tot en met 30 oktober 2016. Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen!

Wat is er te doen

Er is een nieuwe attractie in Duinrell: Wild Wings! Vanaf 21 april 2016 kun jij je allereerste aerobatics move doen: de roll! Aerobatics, ook wel bekend als kunstvliegen, is de allergaafste manier van vliegen. Win jij de prijsvraag? Dan kun jij straks op 22 meter hoogte als echte piloot in één van de twaalf vliegtuigjes stappen. Bekijk hieronder een item van de Telegraaf waarin de nieuwe attractie van Duinrell wordt besproken.

Hoe je kunt winnen

Wat moet je doen om te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden:

‘Duinrell beschikt naast een attractiepark en een vakantiepark ook over een zwemparadijs: het Tikibad. Maar wanneer opende dit zwemparadijs?’

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraagduinrell@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens in de e-mail te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 10 april. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.