Slagharen opent Aqua Mexicana op 1 mei

Aqua Mexicana logoNa maanden van hard werken en vele tegenslagen is het Attractiepark Slagharen toch gelukt. Het nieuwe waterparadijs Aqua Mexicana gaat morgen voor het eerst open! Er is hard gewerkt om het waterpark open te krijgen voor de drukke meivakantie. Omdat het een zogenaamde soft opening betreft zijn er tot de officiële opening aangepaste openingstijden, zo meldt het park op Facebook. Op 1 mei is Aqua Mexicana open van 16:00 tot 20:00 uur en van 2 mei tot de officiële opening van 11:00 tot 17:00 uur. Let op: deze openingstijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. Houdt de Facebookpagina van het park in de gaten voor updates.

Funfacts
Attractiepark Slagharen opent in mei 2015 een groot waterpark van 5.200 m² in Mexicaanse sferen, genaamd Aqua Mexicana. Het watercomplex heeft tien glijbanen met een totale lengte van 546 meter, waarvan er drie bijzonder groot zijn. Deze glijbanen zijn interactief met special effects, geluid en 3D animaties. Ook heeft het zwemparadijs een bubbelbad voor 70 personen, iets wat in Nederland nog niet bestaat. 3.173m² van het complex is overdekt en 2.083m² is in de buitenlucht gelegen. Samen is dit zo groot als vijf olympische zwembaden! Bij de oplevering zal Aqua Mexicana tot de grootste waterparken van Nederland behoren. Naast de diverse glijbanen herbergt het waterpark een waterval bij het bubbelbad, waterspeeltoestellen, peuterbaden, een zwembad, een restaurant en winkel voor bad- en zwemspullen. Bekijk hieronder alle glijbanen van het zwembad.

Glijbanen Slagharen