Recordresultaat voor Mayaland Indoor in De Panne

Plopsaland de Panne logoMayaland Indoor – gelegen in Plopsaland De Panne – blikt terug op een heel succesvolle krokusvakantie. Maar liefst 12.000 mensen brachten een bezoek aan het indoorpark. Dat vertegenwoordigt een stijging van maar liefst 40%  ten opzichte van vorig jaar. 12.000 Plopsa-fans vierden afgelopen krokusvakantie carnaval in Mayaland Indoor in De Panne. Het indoorpark –gethematiseerd naar de populaire Maya de Bij – kreeg maar liefst 40% meer bezoekers over de vloer, vergeleken met de krokusvakantie van vorig jaar.

Bovenop uren speelplezier op meer dan tien attracties, genoten bezoekers van de speciale carnavalanimatie. Kinderen konden samen met de clowns zingen, dansen, feesten tijdens de spetterende Carnaval Disco en de Kinderpolonaise. ‘Het doet ons veel plezier te zien dat meer en meer mensen de weg vinden naar Mayaland Indoor tijdens de winterperiode.‘ blikt parkmanager Wim Wauters tevreden terug. ‘Door het mooie weer verbleven veel toeristen aan zee. Mayaland Indoor was daarbij het ideale gezinsuitstapje.’ Mayaland Indoor is vanaf nu elke woensdag, zaterdag en zondag geopend. Vanaf 5 april gaan de deuren van Plopsaland De Panne opnieuw open.

Maya Carnaval