Treintjes Twisted Colossus gearriveerd

Six Flags Magic Mountain LogoBegin februari zijn de treintjes voor de nieuwe achtbaan Twisted Colussus in Six Flags Magic Mountain gearriveerd. Op onderstaande foto is het kleurrijke, steampunk-achtige thema zeer goed zichtbaar. De treintjes zijn paars met goud en oranje gekleurd en de track van de achtbaan is wit, groen en blauw.

Twisted Colossus treinRocky Mountain Construction zal de verbouwing van de houten coaster tot houten/stalen coaster op zich nemen. Twisted Colossus wordt 37 meter hoog en 1520 meter lang. De drop is 80 graden steil naar beneden. Een ritje zal ongeveer drie minuten en 40 seconden gaan duren. De topsnelheid is 92 km per uur Er komen twee treintjes met zes karretjes. In elke trein is plaats voor 24 personen. Twisted Colossus moet ergens in het voorjaar van 2015 openen. Hopelijk wordt deze deadline behaald want een brand in september gooide roet in het eten. RMC heeft al eerder achtbanen van Six Flags voorzien van I-Box. De renovatie wordt bijvoorbeeld ook toegepast op de Wicked Cyclone in Six Flags New England.